Wasiat “Antikorupsi” Para Leluhur Sunda

Ulah sacokot-cokotna, lamun lain cokoteunana.

Ulah sadenge-dengena, lamun lain dengeunana.

Ulah satenjo-tenjona, lamun lain tenjoeunana.

Ulah salengkah-lengkahna kana lain tincakeunana.

Ulah uruy ku pamulu batur.

Ulah kabita ku pangala jalma.

Batur mah tukang kabitur.

Jalma mah gampang katara.

Sing ajeg sing panceg dina tangtungan diri sorangan.

Ngaub kana hukum agama jeung darigama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s